Steun ons

Hoe pediatrisch onderzoek steunen ?

Er zijn verschillende manieren om ons te steunen: doe een gift of donatie, schenk ons een legaat of neem ons op in uw testament, organiseer een actie om geld in te zamelen of wordt vrijwilliger.

Sinds 1 januari 2024 is het verplicht uw rijksregisternummer te vermelden om uw fiscaal aftrekbare gift op te nemen in uw belastingaangifte.
(Verplichting SPF Financiën vanaf 01.01.2024 - art 323/3 CIR92). Dit nummer kan u vinden op de achterkant van uw identiteitskaart.

1. Doe een gift

Een gift kan zowel eenmalig zijn als verspreid over het jaar door middel van een doorlopende opdracht (maandelijks, driemaandelijks of jaarlijks).

IK DOE EEN GIFT

Fiscale aftrekbaarheid wordt verleend voor elke gift van minstens 40 euro op jaarbasis gestort op de rekening van The Belgian Kids'Fund (IBAN : BE 20 3101 2668 8756   |   BIC : BBRUBEBB)

Vermeld in de communicatie van je gift: "Gift voor onderzoek + uw rijksregisternummer". Het fiscaal attest wordt u in het voorjaar van het volgende jaar opgestuurd.
Een geboorte, een verjaardag, een bruiloft of een overlijden zijn allemaal momenten in ons leven waaraan we soms met een bepaalde betekenis willen meegeven, door vrienden erbij te betrekken. Vraag steun aan je familie en vrienden bij een belangrijke gelegenheid door middel van een gift aan The Belgian Kids' Fund.

Door een doctoraatsbeurs voor een jonge onderzoeker te financieren, als erkenning aan een evenement of een geliefde, neem je deel aan de uitdaging om de gezondheid van kinderen te verbeteren. Je familie, vrienden of kennissen kunnen ook een donatie doen aan The Belgian Kids' Fund tijdens deze evenementen.

Doneer Bedrag
1 uur onderzoek 40 €
1 dag 250 €
1 maand 4.000 €
6 maanden 24.000 €
1 jaar onderzoek of zelfs een jaarlijkse beurs, op naam of anoniem 48.000 €


Vergeet ook niet dat je via Facebook een crowdfunding kan organiseren ter ere van je verjaardag, een feestje, het einde van je studies,... Vraag aan je facebook-vrienden om mee BKF te steunen.

2. Schenk een Legaat of duo-legaat:

Wens je nog na je overlijden, nog verder te leven door zieke kinderen te steunen, te verzorgen en zelfs te genzen? Schenk dan een deel van je erfenis aan The Belgian Kids' Fund. Wanneer je een legaat schenkt aan BKF, worden de successierechten door de legataris (in dit geval BKF) betaalt, waarbij je erfgenamen dit niet hoeven te betalen. BKF krijgt dan wel ook een deel van het legaat.

U vindt meer informatie hierover in www.giften-legaten.be ». Hier vindt u alle informatie die u nodig hebt over schenkingen en donaties aan een goed doel zoals The Belgian Kids' Fund die in deze gids zijn opgenomen.

3. Organiseer en actie

Deze tijden van corona is het moeilijk om een sportieve, culinaire, culturele of andere actie met vrienden te organiseren. Maar je kan altijd vragen om samen met je kennissen en vrienden een digital actie te organiseren, een kookles via zoom, of een sponsortocht en fixe wandeling in je eigen buurt, met je gezin, je kinderen … en je vraagt aan je vrienden en kennissen om je te sponsoren ten voordele van BKF.

Grijp alle kansen om een sportieve en ludieke actie in de buitenlucht te organiseren ten voordele van BKF.


4. Steun ons als vrijwilliger

Heb je talenten van animator, kok, organisator,...? U bent van harte welkom om ons te steunen tijdens onze Kids' Days, onze kerstmarkt, gala-diners, voorstellingen en andere evenementen...
Doe mee met ons vrijwilligers team. Je zult er geen spijt van krijgen!

Aarzel niet om contact op te nemen met: Laurence Bosteels - bkf@huderf.be

Onze rekeningen worden door Donorinfo nagekeken en goedgekeurd, opdat jullie ons ten volste kunnen vertrouwen.